Kayısılı Malatya Yahnisi (Malatya)

MALZEMELER
250 gr kemikli kuzu eti
4 su bardagi su
250 gr kuru kayisi
bir tutam tuz
bir tutam karabiber

YAPILIŞ TARİFİ
Eti suda bir saat kaynatin. Etleri kemiklerinden ayirip bir süre daha kaynatin. Kayisilari yikayip tereyaginda hafif soteleyin. Kaynamakta olan ete ilave edin. Bir tutam tuz ekleyerek karistirin. Ekmekleri kizartip servis tabagina koyun. Üzerine kayisili et yahnisini koyup servis yapin.

Reklamlar

No comments yet»

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: